Eestiaegne pastor sattus baarmenide patrooniks

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu otsustas siduda sõjaeelse vaimuliku, kirjaniku ning haridus- ja välisministri Jaan Lattiku nimelise kõrghariduse aastastipendiumi teenindusvaldkonnaga.
Viljandi linnavolikogu otsustas siduda sõjaeelse vaimuliku, kirjaniku ning haridus- ja välisministri Jaan Lattiku nimelise kõrghariduse aastastipendiumi teenindusvaldkonnaga. Foto: Elmo Riig / Vikipeedia (montaaž)

Viljandi kõrg- ja kutsehariduse aastastipendiumide statuuti muudeti senisest täpsemaks, kuid Jaan Lattiku nimeline stipendium seoti valdkonnaga, mis on tema tegevusalast üpris kaugel.

Sõjaeelse vaimuliku, haridus- ja välisministri ning kirjaniku nime kandvat stipendiumi makstakse teenindusvaldkonna õppuritele. Seega võivad seda nõutada näiteks kaitseväelase või koduhooldaja, aga ka juuksuri või baarmeni ametit õppivad noored.

Copy
Tagasi üles