Josten Vaidem kutsuti juunioride Rahutuurile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi sportlane Josten Vaidem sai kutse Eesti juunioride koondisesse.
Viljandi rattaklubi sportlane Josten Vaidem sai kutse Eesti juunioride koondisesse. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandi rattaklubi sportlane Josten Vaidem pääses koondisekandidaadi seisusest: Eesti jalgrattakoondise peatreener Toivo Suvi kutsus ta koosseisu, kes stardib Tšehhis juunioride Rahutuuril.


Esimest korda valitute sekka pääsenud Josten Vaidem kuulub juunioride klassi teist hooajaga. Viljandi rattaklubi 17-aastane kasvandik on tuurile siirduva kuuest sportlasest ainus debütant, kes peatreeneri usalduse välja teenis.

Viljandi klubi treeneri Marek Johansoni sõnul on kolm Toivo Suvi välja valitut juba kogenud koondislased ning kaks tegid oma debüüdi paar nädalat tagasi Pariisis.

Seitse aastat rattaklubis treeninud Josten Vaidem on seni riigi meistrivõistlustelt korjanud viis medalit ning Johansoni sõnul silma paistnud rohkem maastikusõitudel.

«Josten on korralikult treeninud ning teinud oma parima ettevalmistuse. Veebruaris viibis ta koondisega Panevežyses trekilaagris ning mõned nädalad tagasi saabus neljanädalaselt ettevalmistuslaagrist Hispaanias,» selgitas Johanson.

Rahutuurile Tšehhi sõidab koondis 30. aprillil ning tagasi jõutakse 7. mail, mistõttu jääb viljandlasel seetõttu sõitmata Viljandi tänavasõit ning Mulgi maraton.

Eesti juunioride koondisesse kuuluvad Tšehhis peetaval velotuuril järgmised sportlased: Aksel (Nõmmela CFC Tallinn), Kristen Kivistik (Viko Vändra), Raimo Johanson (KJK Tallinn), Siim Saavik (Kalev Pärnu), Josten Vaidem (VRK Viljandi) ja Sander Sepa (RTR Tartu).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles