Viljandi kaotas Kehrale väärikalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kisto Voika
Kisto Voika Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval Viljandis peetud Eesti käsipalli meistrivõistluste poolfinaalis teist korda kohtunud Viljandi HC ja HC Kehra vastassseis andis 29:22 võidu valitsevale Eesti karikavõitjale.
 


Mõlemad meeskonnad näitasid siinsele publikule nauditavat käsipalli, mida ilmestasid kiirrünnakud ja klassikalised liikumised. Mõlema meeskonna väravat kaitsesid Viljandist pärit mängijad: Rasmus Ots võõrustajate ning Mikola Naum ja Aleksander Tund külalistest. Kõik nad tegid suurepäraseid tõrjeid.

Viljandlased pidid tunnistama, et hooajal kõik tiitlid noppinud Kehra suutis tempomuudatuste ja oma füüsilise võimsusega kohtumist kindlalt kontrollida.

Võõrustajate poolt olid esmaspäeval väravaviskajad Kristo Voika seitsme, Marko Koks nelja, Ott Vari ja Lauri Ant kolme, Sten Maasalu ja Robert Lõpp kahe ning Madis Parik ühe tabamusega. Võitjate poolelt tegid suurima skoori Uku-Tanel Laast ja Risto Lepp vastavalt üheksa ja kuue väravaga.

Pärast reedel Kehras peetud poolfinaali avakohtumist, mis lõppes 29:20 võõrustajate võiduga, on HC Kehral finaali pääsemiseks tarvis veel ühte võitu. Kolmandat korda lähevad konkurentid vastamisi eeloleval neljapäeval Harjumaal.

Meistrivõistluste teises poolfinaalseerias juhib Põlva Serivit, kes on HC Viimsi alistanud mõlemas mängus numbritega 32:24 ja 32:27.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles