Mulgimaa arendajad jagavad projektiteavet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:UUE-KARISTE : VILJANDI, EESTI,23OCT08
Abielupaar jagab end rahvamaja ja talu vahel.Pildil  stend " LEADER, see on Mulgimaa edasiviiv jõud ".
pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA
SAKALA01:UUE-KARISTE : VILJANDI, EESTI,23OCT08 Abielupaar jagab end rahvamaja ja talu vahel.Pildil stend " LEADER, see on Mulgimaa edasiviiv jõud ". pk/ Foto PEETER KÜMMEL/ SAKALA Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kohalik Leaderi tegevusgrupp Mulgimaa Arenduskoda alustab 30. märtsist projektitaotluste vastuvõttu ning korraldab huvilistele seda puudutavaid infopäevi.


Taotlusi hakatakse arenduskoja teatel vastu võtma kolmes Leaderi strateegia meetmes: mikroettevõtluse toetamine, külakeskkonna arendamine ning Mulgimaa omapära ja konkurentsivõime tugevdamine.

Toetust saavad taotleda Mulgimaa Arenduskoja tegevuspiirkonnas Abja, Halliste, Karksi ja Paistu vallas ning Mõisaküla linnas tegutsevad mikroettevõtjad, mittetulundusühingud, sihtasutused ja omavalitsused.

Meetme avanemise puhul korraldab arenduskoda infopäevad, millel räägitakse pikemalt käesoleval aastal avatavatest meetmetest ja taotlemise korrast.

Need on 16. veebruaril kell 17.30 Abja kultuurimajas, 17. veebruaril kell 17.30 Mõisaküla tuletõrjemajas, 18. veebruaril kell 17.30 Halliste rahvamajas, 19.veebruaril kell 17.30 Paistu rahvamajas ja 20. veebruaril kell 17.30 Karksi kultuurikeskuses.

Leader on Euroopa Liidu ühenduse algatusprogramm, mis edendab kohalikku elu maapiirkonnas koostöö kaudu, aidates luua kohalikel partnerlustel põhinevaid maaelu arengu strateegiaid. Programm käivitus 1991. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles