Uueveski basseinidele otsitakse rentnikku

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus loodab leida rentniku, kes laguneva Uueveski puhkekeskuse korda teeks ja seal sportlikku ajaveetmisvõimalust pakuks.
Linnavalitsus loodab leida rentniku, kes laguneva Uueveski puhkekeskuse korda teeks ja seal sportlikku ajaveetmisvõimalust pakuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 13. aprilli «Sakalas»

Pärast kaua kestnud segadusi jõudis Uueveski basseinide ala koos seal asuvate ehitistega eelmisel sügisel tagasi Viljandi linna kätte. Omavalitsus ei kavatse seda siiski ise käitama hakata, vaid tahab leida tegusa rentniku. Linnavalitsus otsustas sellekohase pakkumise välja kuulutada esmaspäeval peetatud istungil.

Linnapea Loit Kivistik oli rentniku leidmise suhtes optimistlik, sest juba sügisel oli neli-viis huvilist teada.

«Neist kaks olid tõsiseltvõetavad tegelased, kes tegutsevad samas sektoris ka praegu,» sõnas ta. «Tundub, et neilt võiks huvitavaid ideid tulla.»

Meeri meelest peaks Uueveskil olema rõhk aktiivsetel ajaveetmisvõimalustel, näiteks sobiks sealsete kõrgete puude vahele väga hästi samasugune seikluspark, nagu on rajatud Otepääle. Seetõttu kavatseb linn kutsuda Otepää pargi pidajaid rendikonkursist osa võtma, ehkki eelmisel aastal olid nood laienemisplaanide suhtes kõhklevad.

Pakkumise tingimused on Loit Kivistiku sõnul üsna leebed: kohustus territooriumi korras hoida, tagada vaba ligipääs ujumisbasseinile ning pakkuda mingit vaba aja veetmise teenust.

Võitja saab kompleksi kasutamise õiguse pikemaks ajaks, et tal oleks huvi sinna investeerida. Tulevaselt valdajalt ootab linn ka seda, et too ala korda teeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles