Viljandi HC mängib poolfinaalis Kehraga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond kindlustas endale koha meistrivõistluste poolfinaalis.
Viljandi käsipallimeeskond kindlustas endale koha meistrivõistluste poolfinaalis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond võitis neljapäeval Tapal meistrivõisltuste veerandfinaalseerias teist korda sealse konkurendi ning kindlustas endale koha poolfinaalis.


Neljapäevase vastasseisu avapoolaja 14:9 võitnud Viljandi edu kahanes lõpuvileks kahele väravale, 28:26. Et nädal varem olid viljandlased olnud vastasest üle 34:24, on neil nüüd õigus jätkata tiitlivõistluste poolfinaalis, kus nad kohtuvad põhiturniiril teise koha teeninud HC Kehraga.

Neljapäevases mängus olid Viljandi HC kolm resultatiivsemat Kristo Voika seitsme ning Ott Varik ja Kristjan Koovit viie tabamusega. Võõrustajate koosseisust sai parimana Siimo Tänavots kirja kümme väravat.

Meistrivõistluste teises poolfinaalis lähevad kokku Põlva Serviti ja Viimsi/Tööriistamarket.

Poolfinaalseeria peetakse kolme mänguvõiduni, mängudega tehakse algust 20. aprillil ning Viljandi HC ja HC Kehra esimene vastasseis Viljandi spordihoones on 23. aprillil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles