Linnavalitsus asub Uueveski basseinidele rentnikku otsima

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus loodab leida rentniku, kes laguneva Uueveski puhkekeskuse korda teeks ja seal sportlikku ajaveetmisvõimalust pakuks.
Linnavalitsus loodab leida rentniku, kes laguneva Uueveski puhkekeskuse korda teeks ja seal sportlikku ajaveetmisvõimalust pakuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kümned kümblejad vees, sajad suvitajad ning puhkpilliorkester kaldal — selline pilt ei pruugi Uueveski basseinide ääres enam kunagi avaneda. Siiski pole linnajuhid loobunud mõttest puhkekeskus mingil moel ellu äratada.

Pärast kaua kestnud segadusi jõudis Uueveski basseinide ala koos seal asuvate ehitistega eelmisel sügisel tagasi Viljandi linna kätte. Omavalitsus ei kavatse seda siiski ise käitama hakata, vaid tahab leida tegusa rentniku. Tõenäoliselt otsustab linnavalitsus sellekohase pakkumise välja kuulutada juba tuleval esmaspäeval peetaval istungil.

Copy
Tagasi üles