Naised alustasid kullaheitlust võidukalt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste võrkpall.Kohtuvad Viljandi Metall ja Viimsi SPA.
Naiste võrkpall.Kohtuvad Viljandi Metall ja Viimsi SPA. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval alustasid Viljandi spordihoones võrkpallinaiskonnad Viljandi Metall ja Viimsi SPA heitlust 2012. aasta Eesti meistrikulla pärast.


Viljandlannad alustasid kodusaalis kohtumist tagasihoidlikult ja kaotasid avageimi 25:18. Veidi suutsid nad end koguda teise geimi lõpul, kui tulid välja 13:17 kaotusest ning viigistasid mängu seisus 26:24 geimivõiduga. Kolmas geim kuulus samuti 25:22 Viljandi Metallile.

Neljandas viigistas Viimsi SPA seisu kaks kahele vormistades Metalli naiskonna 14:10 eduseisust 25:15 geimivõidu.

Finaalseeria esimese mängu võitjat otsustav viies geim kulges viljandlannade kerge initsiatiivil, ent võitlust ja pinget jagus sellese tublisti. Kodupubliku rõõmuks kuulus geimivõit 15:12 ning kogu mäng 3:2 Viljandi Metallile.

Eesti meister selgub kolme mänguvõiduni peetavas finaalseerias. Kolmapäevasele vastasseisule järgnevad laupäeval kell 14 Tallinna ülikooli spordihoones ning pühapäeval kell 13 taas Viljandi spordihoones peetav kohtumine. Vajaduse korral on mängud veel 18. ja 21. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles