TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maadlus. Noorte vabamaadlejate sariturniiri «Nublust Nabiks» osavõistlusena pühapäeval peetud Suure-Jaani gümnaasiumi lahtistel meistrivõistlustel said Viljandimaa noortest esikoha Max Hristjuk, Kuldar Asu ja Ralf Raaga.

Käsipall. Laupäeval ja pühapäeval Viljandis 12 võistkonna osavõtul mängitud noorteturniiri «Viljandi paadimees 2012» võitis Viljandi spordikooli esimene meeskond Põlva ja Aruküla ees.

Saalihoki. Meeskond Viljandi Metall oli sunnitud laupäeval Jõgeval Eesti meistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis tunnistama SK Sinimäe / Team Exeli 4:2 paremust ning lõpetas hooaja viienda kohaga.

Jooks. Laupäeval sai Karksi-Nuias peetud Viljandimaa maanteejooksu meistrivõistluste kümne kilomeetri distantsil parima tulemuse Keio Kits, talle järgnes parima juuniorina Heinar Vaine. Viies kilomeetris oli kiireim Ain Romet Marilin Riivese ja
Eero Malingu ees.

Lauatennis. Suure-Jaani karikasarja viienda etapi võitis Omar Pärgma Kert Perkmanni ja Priit Vihuri ees.

Võrkpall. Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistluste poolfinaali teises mängus teenis finaalikoha Tarvastu naiskond, alistades kuldse geimiga Saarepeedi. Finaalis läheb ta vastamisi Suure-Jaaniga.
Pühapäeval Kärstnas peetud maakonna meeste meistrivõistluste poolfinaalmängudes alistas Pärsti 3:0 Tarvastu ning Suur Vend 3:1 NKM-i. Päev varem peetud põhiturniiri järel lõpetas viienda tulemusega Spordikool.

Kergejõustik. Soomes lõppenud veteranide maailma sisemeistrivõistlustel pälvis Hilja Bakhoff neli kuldmedalit ning Herbert Sepp ühe. Viljandimaa veteranidest naasid hõbedaga Raimo Sarv ja Aivar Hommik ning pronksi sai Margus Mikkor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles