Vargad rüüstasid Mõisaküla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Pärnu Postimees

Viljandi politseinikele on alanud nädalal teada antud paljudest vargustest, kusjuures hulk sissemurdimisi leidis aset Mõisakülas.


Ööl vastu 2. aprilli murti Mõisakülas Kiikre teel sisse garaaži, kust viidi ära murutrimmer Stihl, nurklihvija Bosch ja suurem nõukogude ajast pärit nurklihvija. Samal ööl varastati Viljandi tänaval lukustamata kõrvalhoonest kollane naisteratas ja murti sisse Kooli tänaval asuvasse konteinerisse, kus varaste saagiks langes aiakäru. Pärnu tänaval murti sisse kahte kuuri, ent sealt midagi kaasa ei viidud.

Lisaks on politseile teada antud ööl vastu 2. aprilli toime pandud vargusest Suure-Jaanis, kus Jaama tänavale pargitud veoauto paagist näpati ligi 400 liitrit kütust.

Samuti on tehtud avaldus 3. aprillil ühes Viljandis Kesk-Kaare tänaval paiknevas asutuses kabinetist varastatud mobiiltelefoni Nokia kohta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles