Finaali pääses neli Viljandimaa tantsu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval kuulutati välja festivali «Koolitants 2012» finalistid, kelle hulgas on neli Viljandimaa truppi.

Kui 24. märtsil Pärnu kontserdimajas asetleidnud piirkondlikus voorus osales 13 Viljandimaa tantsu, siis festivali lõppkontserdil näeb neist nelja.

Kogu Eestis valis «Koolitantsu» žürii piirkondlike voorude põhjal välja 75 tantsu, mis tulevad esitamisele 21. aprillil Tallinnas Nokia kontserdimajas peetavas finaalis.

Viljandimaa truppe esindab seal IV—VI klassi vabatantsude kategoorias Eve stuudio, mille lapsed esitavad tantsu «Ebaloogik». VII—IX klassi tänavatantsude kategoorias võistleb finaalis S-stuudio kavaga «Aegade lõpuni».

X—XII klassi eesti tantsude kategoorias astuvad üles CRJG Hebe noormehed numbriga «Paruni püksid». X—XII klassi tänavatantsude kategoorias läheb Viljandimaa eest välja trupp E1 tantsuga «Kümnesse».
Kõigi finalistide nimekiri on väljas festivali kodulehel www.koolitants.ee.

Eesti tantsuagentuuri korraldatav «Koolitants» on Eesti populaarseim ja suurima osalejate arvuga üritus tantsu harrastavatele lastele ja noortele. 1995. aastal alguse saanud loometantsufestival on avatud kõikide stiilide harrastajatele ja eri tasemega rühmadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles