Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-18 naiskond teenis Saaremaal peetud Eesti meistrivõistlustel võõrustajate järel hõbemedali.

Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistlustel kindlustas tiitlikaitsja Suure-Jaani endale koha finaalis, saades poolfinaaliseerias teist korda jagu Abja/Halliste esindusest. Teises poolfinaalis esimese kohtumise pidanud Saarepeedi ja Tarvastu vastasseisus oli 3:2 üle Saarepeedi.
Eesti veteranide meistrivõistlustel saavutas Viljandi 55+ meeskond teise koha, Viljandi 50+ naiskond lõpetas Imaveres mängitud turniiri kolmandana.
Laupäeval peetud Viljandimaa valdade võrkpalli meistrivõistlustel võitsid Tarvastu naiskond ja Pärsti meeskond.

Jalgpall. Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga kohtumises kaotas FC Viljandi 0:4 Nõmme Kaljule.

Saalihoki. Meeskond Viljandi Metall võitis Eesti meistrivõistluste teise liiga kaheksandikfinaalis 8:3 Aegna Ajeed.

Suusatamine. Laupäeval Albus sõidetud noorte suusatamissarja viimasel osavõistlusel teenisid Oliver Pikkor, Hanna-Brita Kaasik ja Joosep Tammemäe omas võistlusklassis kolmanda koha. Sarja kokkuvõttes oli N-12 arvestuses võidukas Rebeca Lotta Aasmäe. Hanna-Brita Kaasik klassis N-13, Oliver Pikkor klassis M-12 ning Joosep Tammemäe klassis M-23 said kokkuvõttes kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles