Käsipallimeeskond kohtub veerandfinaalis Tapaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas kolmapäeval Eesti käsipalli meistriliiga põhiturniiri võiduga HC Kehra üle.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas kolmapäeval Eesti käsipalli meistriliiga põhiturniiri võiduga HC Kehra üle. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond lõpetas kolmapäeval Eesti käsipalli meistriliiga põhiturniiri võiduga HC Kehra üle ning reastus sellega turniiritabelis kolmandale positsioonile.


Koduse tiitlivõistluse põhiturniiri viimane voor viis viljandlased vastamisi pühapäeval Balti käsipalliliiga võitnuga. Et tituleeritud vastasele polnud kohtumisel enam kaalu, oli selle juhendaja Jüri Lepp meeskonna põhikoosseisu puhkusele lubanud ning Viljandisse toonud nii-öelda teise ešeloni.

Võõrustajatel mängukäigu dikteerimisega probleeme polnud, Viljandi võitis poolaja 18:12 ja kogu kohtumise 38:27.

Võit tagas Viljandi HC meeskonnale põhiturniiri kolmanda koha, ta edestas tabelis HC Viimsi / Tööriistamarketit, Põlvat, SK Tapat ning Aruküla / HC Tallast. Turniiritabeli kaks edukamat Põlva Serviti ja HC Kehra tagasid endale otsepääsu poolfinaali, neli järgmist lähevad kahe mängu võiduni peetavasse veerandfinaali.

Viljandi HC vastane eesseisvas play-off’is on SK Tapa, esimene mäng leiab aset Viljandi spordihoones esmaspäeval, 2. aprillil kell 18.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles