Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juudo. Eesti B-klassi juudo meistrivõistlustel sai Venno Austrin hõbemedali ning Regina Kappet, Kristel Naelso ja Raido Õnne olid kolmandad. Juunioride Eesti meistrivõistlustel pälvis Kristiina Soop hõbeda.

Jalgpall. Viljandi Tulevik alistas laupäeval koduväljakul hooajaeelses kontrollkohtumises 2:0 Vändra JK Vapruse. Eesti jalgpalli meistriliigas teenis FC Viljandi võõral väljakul 1:0 võidu Paide Linnameeskonna üle.

Maadlus. Märjamaal peetud Eestimaa spordiliidu Jõud vabamaadluse meistrivõistlustel olid viljandlastest võidukad Sten Orav, Kaupo Kaasik ja Ragnar Kaasik.

Lauatennis. Pühapäeval mängitud Sakala karikasarja kuuenda etapi võitis Aleksei Nikonorov, parima kohaliku mängijana oli Rivo Saaremäe kolmas, temale tuli ka 28. Sakala karikasarja üldvõit. Priit Vihuri teenis Eesti veteranide meistrivõistlustel M-65 klassis pronksmedali ning sai meespaarismängus hõbeda ja segapaarismängus pronksi.

Vibusport. Pärnus peetud Euroopa maastikulaskmise sisemeistrivõistlustel pälvisid oma võistlusrühmas esikoha Keiu Tetsmann noorte ning Maris Tetsmann juunioride vaistuvibuga.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: Spordikool ja Anttila — 68:63, Kord Nädalas / EE SK ja Kärstna — 88:65, Hansa Ilutulestikud ning Aken ja Uks — 68:60, Abja/Nuia ja Suure-Jaani — 83:65, AP Mets ja Abja/Nuia — 77:64, Suure-Jaani ja Tarvastu / Viiratsi LT — 60:88, Aken ja Uks ning Kärstna — 88:66, Hansa Ilutulestikud ja Kultuuriakadeemia — 73:58.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles