Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Viljandi lauatenniseklubi Sakala meeskond lõpetas Eesti võistkondlike meistrivõistluste esiliiga põhiturniiri parima tulemusega ning tagas endale tulevaks hooajaks taas koha kõrgliigas.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-20 naiskond tuli Võrus peetud Eesti noorte meistrivõistlustel Võru ja Pärnu järel kolmandaks.
Pühapäeval Hallistes mängitud Viljandimaa naiste meistrivõistluste poolfinaali esimeses kohtumises teenis Suure-Jaani 3:0 võidu Abja/Halliste üle.

Laskmine. Pärnu-Jaagupis peetud Eestimaa spordiliidu Jõud õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel oli tütarlaste püstoliharjutuses võidukas Epp Mauring, edestades Anne-Liis Borgmanni. Naistest oli Kairi Heinsoo teine.

Jalgpall. Laupäeval Viljandis peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga teises voorus kaotas FC Viljandi 0:2 tiitlikaitsjale FC Florale.
Pühapäeval võitis Tuleviku esindusmeeskond treeningmängus 2:0 FC Elvat.

Käsipall. Pühapäeval Viljandis Eesti käsipalli meistrivõistluste esiliigas kohtunud Viljandi Spordikooli ja Audentese vastasseis andis 31:25 võidu võõrustajatele.

Korvpall. Eelmisel nädala maakonna meistrivõistlustel peetud mängud lahenesid järgmiselt: Pärsti ja Kultuuriakadeemia 20:0, Kord Nädalas / EE SK ja Hansa Ilutulestikud — 50:40, Männimäe Külalistemaja ja Abja/Nuia — 58:80, Hansa Ilutulestikud ja Kärstna — 77:57, Abja/Nuia ja Tarvastu / Viiratsi LT — 76:61, AP Mets ja Männimäe Külalistemaja — 83:59, Aken ja Uks ning Pärsti — 63:84.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles