Ainult pagasikindlustust ei saa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reisikindlustust valides tasub teada, et selle alus on tervisekindlustus. Kui keegi sooviks võtta ainult pagasi- või reisitõrkekindlustuse, siis tervisekindlustuseta pole tal võimalik seda teha, küll aga saab võtta tervisekindlustuse üksikuna.

«Eesmärk on ennekõike kindlustada inimesed ja nende tervis, sest haigestumise või õnnetusjuhtumiga kaasnevad ravikulud võivad välisriigis ulatuda kümnetesse tuhandetesse eurodesse,» põhjendas If Kindlustuse tootejuht Terje Rabe.

Sedasama ütles ka Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt, kes lisas, et ka pakkumiste hinnad on seotud just tervisekindlustusega. «Ausalt öeldes olete teie esimene inimene, kes seda küsib,» lisas ta.

Tarbijakaitseameti avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomik sellises käitumises probleemi ei näe. «Meil on turumajandus,» nentis ta. Temagi peab mõistlikuks kaitsta end reisil peale ravikindlustuskaardi ka tervisekindlustusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles