Bussijuht pani raha oma taskusse

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu—Viljandi—Mõisaküla liinil sõitev bussijuht Jaan Kivioja pistis althõlma saadud piletiraha oma tasku, bussi astujad said aga vastutasuks mõnevõrra odavama sõidu.
Tartu—Viljandi—Mõisaküla liinil sõitev bussijuht Jaan Kivioja pistis althõlma saadud piletiraha oma tasku, bussi astujad said aga vastutasuks mõnevõrra odavama sõidu. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Sakala» eksperiment paljastas, et Tartu—Viljandi—Mõisaküla liinil sõitev bussijuht Jaan Kivioja varastas althõlma sõidutasu võttes riigilt ja tööandjalt.

Kümme minutit enne kella kaheksat õhtul sulgeb numbrit 408 kandva bussi juht Viljandi bussijaamas sõiduki ukse ja alustab sõitu Mõisakülla. Tartust tulnud ning Õisust läbi põikav SOR-marki buss peab lõpp-peatusesse jõudma viis minutit enne kella üheksat. Vähemalt siis, kui roolis on bussijuht Jaan Kivioja, tavaliselt Mulgi Reiside bussil nii kaua ei kulugi.

Copy
Tagasi üles