Ehitajad kurdavad saamata töötasu üle

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos viie töökaaslasega «Sakalale» muret kurtnud Endel Uustalu näitab märkmikku, millesse ta on Revex Partnersi heaks tehtud töötunnid täpselt talletanud. Paraku pole ta nende eest korrektselt tasu saanud.
Koos viie töökaaslasega «Sakalale» muret kurtnud Endel Uustalu näitab märkmikku, millesse ta on Revex Partnersi heaks tehtud töötunnid täpselt talletanud. Paraku pole ta nende eest korrektselt tasu saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus
25. veebruari «Sakalas»


Inimesed, kes hiljuti töötasid Viljandis Künni tänaval uue peremaja ehitusel, kurdavad, et pole tehtu eest tasu saanud.

Näituse väljakuna tuntud platsile talve jooksul püsti pandud peremajade juures kohtusid läinud nädalal «Sakalaga» kuus ehitajat, kes olid veel mõni aeg tagasi sealsamas fassaadi ja katuse paigaldamisega ametis olnud. Kõigi väitel on objektil alltöövõtjana tegutsenud osaühing Revex Partners neile osaliselt või täielikult palga maksmata jätnud.

Kuue inimese peale kokku küünib võlg üle 5000 euro. Sellele lisandub summa, millele pretendeerib paar meest, kes ei soostunud ajalehes oma muret kurtma.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles