TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juudo. Tallinnas peetud rahvusvahelisel turniiril osalenud Viljandi spordikooli judokatest teenis Kristiina Soop esikoha. Äli Agnes Järve, Kristel Naelso ja Regiina Kappet olid oma võistlusrühmas kolmandad.

Laskmine. Õhkrelvadest laskmise võistlusel «Audentes Cup» said Viljandi spordikooli tüdrukud Anne-Liis Borgmann, Katrin Raigla ja Epp Mauring püstoliharjutuses kolmikvõidu. Täiskasvanutest oli Ellen Kangilaski teine ning noormeestest Allan Puusild kolmas.

Kergejõustik. 24. veebruaril peetud Staieri talvejooksu võitis Heinar Vaine. Talle järgnesid Allan Männi ja Raivo Nõmm, lõpetanuid oli 34.

Iluvõimlemine. Otepää lahtistel iluvõimlemise meistrivõistlustel oli Liisi Vister võidukas juunioride
A-grupis, Johanna Christina Peterson ja Maria Elisabeth Soonik olid noorte arvestuses vastavalt teine ja kolmas.
B-gruppi kuuluvatest Viljandi spordikooli iluvõimlejatest olid omas vanuserühmas teised Kristin Põder ja Lisbet Neering ning kolmas Lisa-Batricia Karu.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised andsid järgmised tulemused: Tarvastu / Viiratsi LT ja Spordikool — 50:82, Männimäe Külalistemaja ja Suure-Jaani — 90:57, Mõisaküla ja Kärstna — 74.57, Aken ja Uks ning Paistu — 46:71, Hansa Ilutulestikud ja Mõisaküla — 75:83, Männimäe Külaliste­maja ja Tarvastu / Viiratsi
LT — 81:37 ning Spordikool ja Abja/Nuia — 92:63.

Autoralli. Võrumaa talverallil tulid N3 rühma autoga sõitnud Tõnu Sepp ja Martin Rimmel oma võistlusrühmas neljandaks. Kristo Subi ja Teele Sepp olid sunnitud tehniliste probleemide tõttu katkestama.

Maadlus. Koerus peetud noorte võistlussarja «Nublust Nabiks» mõõduvõtul olid Viljandimaa poistest võidukad Rainer Rüütel, Kuldar Asu ja Ralf Raaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles