Viljandimaa otsib aasta terviseedendajat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.viljandimaa.ee/tervis

Viljandimaa tervisenõukogu kuulutab välja kuuenda konkursi Viljandimaa aasta terviseedendaja auhinna väljaandmiseks.


Aasta terviseedendaja nimetus koos auhinnaga antakse tunnustusena isikule või organisatsioonile, kelle töö, tegevus ja eeskuju tervise edendamise alal on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud oluliselt selle valdkonna arengut Viljandimaal

Auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik ning iga maakonnas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Auhinna statuut ja ettepaneku vorm on kättesaadavad internetist Viljandimaa tervisetoa koduleheküljel aadressil www.viljandimaa.ee/tervis aasta terviseedendaja jaotusest.

Kirjalik ja vormikohane ettepanek koos põhjendustega tuleb saata 20. märtsiks Viljandi maavalitsuse tervisetuppa (Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi) kinnises ümbrikus, millel on märgusõna «Edendaja», või e-postiaadressil tervisetuba@viljandimaa.ee. Samuti on võimalik taotluse e-vorm täita otse tervisetoa kodulehe kaudu.

Viljandimaa tervisenõukogu välja antava auhinna suuruse kinnitab maavanema nõuandev tervisenõukogu igal aastal aastaeelarve vastuvõtmisel.

Seni on aasta terviseedendaja tunnustuse pälvinud Suure-Jaani valla spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson, Viljandimaa tervistedendavate koolide liikumise eestvedaja, Tääksi põhikooli õpetaja ja kooli tervisemeeskonna Rõõmurull juht Silva Kolk, Punase Risti Seltsi sekretär, vabatahtlike juht ja «Viljandimaa vigastuste ennetamise ühisleppe» koostöörühma liige Merit Laan ning Viljandi rattaklubi juhataja ja Viljandi järve uisuraja üks algatajatest Loit Kivistik. Eelmisel aastal sai tiitli maanteeameti Lääne regiooni liikluskasvatuse osakonna juhataja Sirli Leier.

Aasta terviseedendajaks juba nimetatud isikule ei saa seda tiitlit uuesti anda kolme aasta jooksul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles