Jakobsoni gümnaasium valmistub viimaseks kokku­tulekuks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jakobsoni gümnaasium kavandab viimast vilistlaste kokkutulekut ning ootab korraldamise juures kõigi selles koolis käinud inimeste abi.

Kokkutuleku koordinaatori Virve Kikase tõdemust mööda saab 104-aastane Jakobsoni gümnaasium kevadel ajalooks.

«Tahame seda sündmust väärikalt tähistada ja kutsume selleks 30. juunil kokku meie kooli vilistlased,» teatas ta. «Vilistlastele, kes on kooli lõpetanud enne 1976. aastat, korraldame koosviibimise Kõrgemäe tänava koolimajas ja ülejäänutele Männimäe koolimajas.»

Vilistlasi oodatakse appi

Et kohtumine kujuneks toredaks, vajab kool vilistlaste abi. Kõik selle õnnestumisest huvitatud inimesed ja lendude esindajad on oodatud 28. veebruaril kell 15 Riia maantee 91 koolimajja.

«Ürituse esialgsed plaanid on tehtud, aga ootame väga ka osalejate ettepanekuid,» ütles Kikas.

Kool plaanib välja anda kolmanda osa ajalooraamatust, kuhu jäädvustatakse viimase kümne aasta õpilaste saavutused ja meenutused. Varem on selles sarjas valminud raamatud «Kõik on kokku koolilugu» ja «Kõik on kokku elu lugu». Neid saavad huvilised soetada Viljandi linnaraamatukogu lugemissaalist. Ostuga toetavad nad uue raamatu valmimist ning kokkutuleku korraldamist.

Ürituse heaks on võimalik annetusi teha ka kooli arengufondi, mille kohta leiab lähemat infot gümnaasiumi koduleheküljelt.

Uudne pildikogu

Uue asjana soovitakse seekord igale kokkutulekust osavõtjale anda CD, mis kannab pealkirja «Kooli ajalugu piltides».

«Et fotolugu tuleks huvitavam, palume saata pilte oma kooliaja üritustest, aktustest, võistlustest või muudest sündmustest,» kõneles Virve Kikas. Fotod võib saata meiliaadressil virve.kikas@crjg.vil.ee või viia otse kooli.

Nagu ta täpsustas, peavad inimesed siiski arvestama, et pildid muutuvad kõigile avalikuks. Originaalfotod tagastatakse omanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles