TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergjõustik. Tartus peetud Eesti talvistel meistrivõistlustel teenisid hõbemedali Kätlin Tõllasson kuulitõukes, Triin Eerme kolmikhüppes ja Tarmo Riitmuru teivashüppes, Rauno Künnapuu oli 400 ja 200 meetri jooksus kolmas.

Võrkpall. Viljandimaa naiste meistrivõistluste põhiturniiri võitis Suure-Jaani esindus. Järgnesid Tarvastu, Saarepeedi ja Abja/Halliste.

Lauatennis. Lauatenniseklubi Sakala karikasarja neljanda osavõistluse peavõidu teenis Oleg Kartuzov Maris Kuda ja Rivo Saaremäe ees.

Korvpall. Nädalavahetusel õnnestus korraldajatel plaanitud kohtumistest läbi viia kolm matši: Kord Nädalas / EE SK alistas 75:62 Pärsti, Spordikool oli 82:52 parem Suure-Jaanist ning Hansa Ilutulestikud 74:55 Paistust.
 

Tõstmine. Eesti juunioride meistrivõistlustel sai Karl Tiit teise ning Indrek Jürise kolmanda koha. Mõlemad treenivad Mõisaküla spordiklubis.

Bowling. Pühapäeval lõppenud Viljandimaa lahtised meistrivõistlused võitis meestest tartlane Udo Sulp ning naistest Järvamaa klubi esindav Inara Ratnik.
Kohalikest naismängijatest oli Terje Roosi turniiril teine ja meestest Jari Hytönen viies.

Motokross. Pärnus sõidetud Eesti talviste motokrossi meistrivõistluste etapil oli Elary Talu MX2 konkurentsis teine.

Saalihoki. Eesti meistrivõistluste teise liiga turniiril kaasa mängiv Viljandi Metall võitis pühapäeval Keilas peetud kohtumises 6:0 Stora Enso Näpi meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles