Viljandimaa tutvustas end Riias «Balttouril»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa esindajad osalesid sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism koosseisus Riias peetud turismimessil «Balttour 2012».
Viljandimaa esindajad osalesid sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism koosseisus Riias peetud turismimessil «Balttour 2012». Foto: Viljandi maavalitsus

Viljandimaa esindajad osalesid sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism koosseisus möödunud nädala lõpul Riias peetud 19. rahvusvahelisel turismimessil «Balttour 2012».


Iga aastaga on läti turistide osa Lõuna-Eestis kasvanud. «Et lätlased moodustavad ka Viljandimaal käivatest turistidest arvestatava hulga, peame oluliseks meie piirkonda Läti turul tutvustada,» ütles messil osalenud Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialist Katrin Reimo.

Reedest pühapäevani Riias Kipsala rahvusvahelises messikeskuses peetud «Balttouril» pakuti nii Lõuna-Eestit tutvustavaid üldtrükiseid kui maakondi tutvustavaid esindustrükiseid ja ettevõtjate infomaterjale. Messi külalised said maitsta Olustvere lossi lihaleiba ja Põltsamaa veini.

Kokku oli messil Katrin Reimo sõnul esindatud kaks ja poolsada eksponenti, kes tutvustasid 38 riigi 650 ettevõtte ja organisatsiooni tooteid ja teenuseid. Lisaks sellele pakkusid korraldajad külastajatele kultuuri- ja meelelahutusprogrammi, kus astusid üles Läti eri piirkondade lauljad, tantsijad, muusikud ja teised artistid.

Jõgeva, Põlva, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maakonna loodud sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism eesmärk on elavdada ühtset ja koordineeritud tegevust turismi valdkonnas Lõuna-Eestis.

Eeloleval nädalavahetusel, 17.–19. veebruarini on Viljandi linn ja maakond esindatud Tallinnas peetaval 21. rahvusvahelisel turismimessil «Tourest 2012», mida korraldajad ootavad külastama üle 20 000 inimese.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles