«Kuldkala» ootab 10 000 huvilist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltimaade suurim kalapüügivõistlus «Kuldkala», mis on tänavu esimest korda Viljandi järvel, toob korraldajate prognooside kohaselt kokku vähemalt 10 000 kalastajat ja pealtvaatajat.

18. veebruaril peetava võistluse üks eestvedajaid Vladislav Koržets (pildil) ütles, et üritus on aasta-aastalt kasvanud ning see oli ka põhjus, miks Pühajärvelt Viljandisse koliti.

«Viljandi järve rand, asukoht linnas ja järve ümbritsev infrastruktuur võimaldavad üritust laiendada ning pakkuda suuremat ja sisukamat programmi,» selgitas Koržets.

«Kuldkala» põhivõistlusel on püüdjate ülesanne tabada märgistatud kala. Selleks on varem järve lastud 130 märgistatud ahvenat. Igale nummerdatud märgisele vastab auhind, millest suuremad on 3000, 1000 ja 500 eurot. Meeskondlikus arvestuses on peaauhind ühenädalane kalastusreis Norrasse.

«Kuldkala» võistlust peetakse 14. korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles