Maagümnaasiumis on parimad saalihokimängijad

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa gümnaasiumide meeskondade vahel peetud saalihokiturniiril tuli võitjaks maagümnaasiumi võistkond.
Viljandimaa gümnaasiumide meeskondade vahel peetud saalihokiturniiril tuli võitjaks maagümnaasiumi võistkond. Foto: Margit Kurvits

Jaanuaris peetud Viljandimaa koolide saalihokivõistlustel selgitati paremad kolmes, põhikoolis õppivate noormeeste ja tütarlaste ning gümnaasiumiastme noormeeste arvestuses.

Kuuenda kuni üheksanda klassi arvestuses osales kolm tütarlaste ja viis poiste võistkonda.

Tütarlapsed mängisid turniirisüsteemis. Kahe võiduga sai esikoha maagümnaasiumi võistkond, millesse kuulusid Krete Koovit, Marta Andreson, Brita Tuvi, Triin Undla, Loora Orav, Maria Nevski, Kärolyn Mäesaar, Eva-Maria Komissarov ja Kärolin Varblane. Võistkonna õpetaja on Mai Naarits.

Teise koha sai Kirivere ja kolmanda Heimtali kool. Turniiri parimateks mängijateks tunnistati Krete Koovit maagümnaasiumist, Grete Leis Kiriverest ja Kärt Tomp Heimtalist.
Ka sama vanuseastme viis meeskonda selgitasid parima turniirisüsteemi kaudu.

Täisedu, nelja võiduga tuli esimeseks maagümnaasiumi meeskond, milles mängisid Joonas Alliksaar, Roland Treial, Gert Jänes, Raul Urbel, Martin Juurik ja Karl Pärn. Võistkonna õpetaja on Jaak Luhakooder.

Kolme võidu ja ühe kaotusega teenis teise koha Võhma gümnaasium ning kolmas oli Jakobsoni kooli esindus.

Turniiri parimateks mängijateks tunnistati Joonas Alliksaar maagümnaasiumist, Kevin Tiitus Võhmast ning Rauno Loit Jakobsoni gümnaasiumist.

Gümnasistide saalihokiturniiril selgitati võitja meeskondlikus arvestuses. Nelja meeskonna konkurentsis oli taas edukaim maagümnaasiumi oma.

Ehkki võitjad mängisid teise koha saanud Jakobsoni kooliga 1:1 viiki, tagas neile turniirivõidu asjaolu, et teiseks jäänud meeskond ei saanud viigist enamat ka kolmandana lõpetanud Võhmaga mängides.

Maagümnaasiumi võistkonda kuulusid Janar Õunap, Andreas Aun, Maario Laansoo, Gunnar Printsmann, Gerdo Juhkam ja Rivo Saaremäe. Noorte õpetaja on Jaak Luhakooder.

Parimateks mängijateks tunnistati Janar Õunap maagümnaasiumist, Karel Kübar Jakobsoni gümnaasiumist ja Jorgen Võsa Võhmast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles