Serviti murdis Viljandi kiirrünnakutega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti (valges).
Põlva Serviti (valges). Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiril kohtunud Viljandi HC ja Põlva Serviti vastasseis andis 30:18 võidu valitsevale meistrile.


Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks tunnistas kahe koosseisu treenituse vahe suureks ning põhjendas sellega ka 12-punktilist kaotust. «Kui positsioonimänguga suutsime enam-vähem hakkama saada, siis Serviti kiirrünnakutega jäime teisel poolajal hätta,» kõneles Marko Koks.

Kodusaalis mänginud viljandlased suutsid avapoolajal tiitlikaitsja mängumootorit päris korrektselt ohjeldada, kuid teisel poolajal paisus kaheväravaline kaotusseis ikkagi veel kümne võrra.

«Tegime 51 pealeviset, väravaid tuli 18,» lausu Marko Koks, kelle sõnul on selline ebatäpsus üheselt seotud meeste väsimusega. Serviti parem vastupidavus ehk treenitus ei tulnud aga viljandlastele üllatusena. «Kokkuvõttes tegime korraliku mängu. Hoida Põlvat 30 värava peal on päris korralik tulemus.»

Viljandi HC meeskond on neli vooru enne põhturniiri lõppu turniiritabelis 16 punktiga neljas. Sama palju on tabelis punkte HC Viimsil / Tööriistamarketil. Oma järgmise kohtumise peavad viljandlased 4. veebruaril võõral väljakul Aruküla / HC Tallasega, neli päeva hiljem on kodusaalis nende vastane HC Viimsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles