Viljandi mängib Servitiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi HC peab täna kell 19 Eesti käsipalli meistrivõistluste mesitriliigas oma 14. kohtumise, võõrustades kodusaalis tiitlikaitsjat Põlva Servitit.


Eelmises voorus teenis Viljandi vastase väljakul 35:26 võidu Tapa üle, Serviti oli aga mänguvaba.

Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks mängust Eesti suurklubiga imet ei oota, kuid usub, et mehed annavad valitsevale tšempionile kõva lahingu. «See näitab meile kätte kitsakohad ja annab ettekujutuse, kuidas tipptasemel mängima peaks,» lausus Koks. «Küllap nad võidu võtavad, aga üritame seisu viisakana hoida.»

Servitil on tänane vastasseis aasta esimene, pealegi oli meeskonna peatreener Kalmer Musting vahepeal ligemale kuu aega seotud Eesti koondisega. «Praegu ei teagi, kas koondislased Kristjan Muuga ja Eston Varusk Viljandisse sõidavad,» sõnas Musting teisipäeval. «Meil on koosseisus küllaga selliseid mehi, kes pole tänavu mängida saanud, ja nüüd avaneb neil võimalus ennast näidata.»

Mustingu sõnul tuleb koosseisuga vangerdada ka seetõttu, et nädalavahetusel ootavad põlvalasi kodus ees Balti liiga matšid liidrite leedulastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles