Autod ja buss põrkasid kokku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul Viljandi ringteel maasturilt löögi saanud Nissanil tuleb remontida peaaegu kogu paremat külge, kuid inimesed õnneks kokkupõrkes viga ei saanud.
Eile hommikul Viljandi ringteel maasturilt löögi saanud Nissanil tuleb remontida peaaegu kogu paremat külge, kuid inimesed õnneks kokkupõrkes viga ei saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul ei suutnud mitu juhti autot lumisel teel kontrolli all hoida ja põrkasid teistega kokku või sõitsid kraavi. Paalalinnas Lääne tänaval sattus ahelavariisse isegi linnaliinibuss, mis vajus tagant otsa Volkswagen Passatile ja lükkas selle omakorda vastu Opel Astrat. Ükski inimene õnnetuses kannatada ei saanud.

Vigastustest pääsesid ka kahe Nissani juhid, kes Paala tee ja Viljandi ringtee ristmikul teineteisest mööda ei pääsenud. Nende autod said kannatada märksa enam kui ülalmainitud ahelavariis osalenud sõidukid. Kängururaudadega maasturil oli tugevasti lömmis parem esinurk, sõiduautol aga pool kõrvalistuja ust hoopis puudu ja sama külje tiib deformeerunud.

Saarepeedi vallas Auksis sõitis suur veoauto teelt välja ning selleski õnnetuses ei saanud keegi viga.

Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel tõdes, et puhastamata aknaklaasid ja lumepudrused teed toovad tihti liiklusõnnetusi kaasa, sest juhid ei näe hästi ega oska pidurdamiseks või kiirendamiseks kuluvat aega õigesti arvestada. Samas ei pruugi ka libedusest teadmine õnnetust ära hoida.

«Selle talve esimese libedaga käisid kaks autot Eksekost Mustla poole jäävas orus üle katuse ning et tee oli seal tõesti väga libe, hakkasid politseinikud veidi eemal sõidukeid peatama ja juhte hoiatama,» rääkis politseijuht. «Üks mees, keda nad manitsesid, keeras aga ikkagi juba viis kilomeetrit hiljem auto katusele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles