Üliõpilased saavad küsida toetust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavolikogu ettepanekuid, kellele võiks anda tänavu linna preemia.
Viljandi linnavolikogu ettepanekuid, kellele võiks anda tänavu linna preemia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet hakkab vastu võtma õppetoetuse taotlusi majanduslikult rasketes oludes olevatelt ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on viimased viis aastat olnud Viljandi linn ning kelle pere netosissetulek ühe liikme kohta kuus on väiksem kui 217.50 eurot ehk 75 protsenti kehtivast miinimumpalgast.


Taotlust esitav üliõpilane peab õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas. Arvesse mineval õppeperioodil peab tema keskmine hinne olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb sotsiaalametile esitada kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja sissetulekud (palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu), kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) kolme viimase kuu palgatõendid, kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia.

Avaldusse tuleb kindlasti kirjutada pank ja konto, millele raha kanda. Taotlused tuleb saata või tuua 20. veebruariks linnavalitsuse sotsiaalametisse, mis asub Johan Laidoneri plats 5-a.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles