Viljandi ärikinnisvaras praegu häirivalt suuri auke ei haiguta

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui äärelinnas paikneva Day Offi kaubamaja teine korrus on juba mõnda aega seisnud tühi, siis bussijaama juurde kerkival uuel kaubanduskeskusel kinnisvara vahendajate arvates rentnike leidmisega raskusi ei teki.
Kui äärelinnas paikneva Day Offi kaubamaja teine korrus on juba mõnda aega seisnud tühi, siis bussijaama juurde kerkival uuel kaubanduskeskusel kinnisvara vahendajate arvates rentnike leidmisega raskusi ei teki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olgugi et Viljandi äärelinnas vaatab mitmel uuel äripinnal vastu tühjus, on kinnisvaravahendajate arvates nõudmine ja pakkumine selles valdkonnas enam-vähem tasakaalus.

Eften Kinnisvarafond on lubanud panna bussijaama kõrvale endise vangla asemele eelseisvaks sügiseks püsti maakonnakeskuse suurima kaubamaja. Esimesed silmaga nähtavad ehitustööd lükati krundil käima aastavahetuse aegu ning kui hoone valmib, on seal kauplustele üüritavat pinda 5300 ruutmeetrit. Suurima tüki, 2000 ruutmeetrit hõivab Rimi hüpermarket.

Copy
Tagasi üles