Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud mängud lõppesid järgmiselt: Hansa Ilutulestikud ja Männimäe Külalistemaja — 52:87; Kord Nädalas / EE SK ja Paistu — 59:74; Anttila ja Kärstna — 87:76; Suure-Jaani ja Pärsti — 81:75; Kärstna ja Suure-Jaani — 45:93; Kord Nädalas / EE SK ja Hansa Ilutulestikud — 67:51; Tarvastu / Viiratsi LT ja AP Mets — 52:88; Abja/Nuia ja Paistu 53:43 ning Pärsti ja Kultuuriakadeemia — 74:56.

Suusatamine. Pühapäeval Jõulumäe suusakeskuses korraldatud Eesti noorte meistrivõistlustel sai Karel Toss klassi M-18 konkurentsis kolmanda koha. Päev varem sealsamas sõidetud ETV-Swedbanki noorte karikasarja etapil oli Rebeca Lotta Aasmäe võidukas klassis N-12. Kevin Raja oli M-16 sõidus teine ja Hanna Britta Kaasik N-13 arvestuses kolmas.

Bowling. Tallinnas mängitud «Eesti meistrite karika 2011» naiste turniiril sai Viljandi klubi mängija Terje Roosi esikoha. Möödunud aasta reitingutabeli alusel kutsutud seitsme naise seas lõpetas teine Viljandi esindaja Anneli Ritson neljanda kohaga.

Käsipall. Laupäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti meistrivõistluste esiliiga kohtumises pidi Viljandi spordikool tunnistama Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi 37:32 paremust.

Saalijalgpall. Viljandi spordihoones olid jalgpalliklubi Tulevik aastapäeva saalijalgpalliturniiri «Tulevik 100» finaalis vastamisi korraldajaklubi esindusvõistkond ja noortemeeskond. Väravateta lõppenud kohtumise järel olid penalteid lüües edukamad Tuleviku esindusvõistkonna mängijad.

Lauatennis. Pühapäeval teenis Võhma karikasarja kolmandal etapil üldvõidu Kätlin Latt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles