Repliik: Maja kukub pähe

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raba
Rannar Raba Foto: Elmo Riig / Sakala

Hiljuti õhutas «Sakala» lugejaid teatama kaaneta kanalisatsioonikaevudest ja teistest ohtlikest kohtadest, mis võiksid inimeste elule või tervisele saatuslikuks saada. Tuli hulk asjalikke tähelepanekuid, millest kirjutasime ajalehes ja teavitasime ka ametnikke.

Reageeritud on mitut moodi. Kui Vastemõisa bussipeatuse naabruses haigutanud kaev sai kohe korraliku kaane, siis Viljandi uue veetorni fassaadilt ähvardab endiselt sületäis lahtisi telliseid kõnniteele prantsatada.

Enamasti teatasid lugejad vabas õhus varitsevatest ohtudest, aga paarile inimesele olid silma jäänud tühjad lagunenud hooned, kuhu mängima sattuvad lapsed võivad pehkinud põrandaist läbi kukkuda või varingu alla jääda.

Juttu oli ka ühest töökojast, mis varjab kaaneta õlimahutit. Neid kohti ei hakanud me eraldi esile tooma, sest seda laadi lobudikke leidub nii Viljandimaal kui mujal kümnete kaupa.

Eriti hoiatavalt kerkisid need meelde läinud teisipäeval, kui Pärnu südalinnas varises tänavale osa kaua tühjana seisnud majast. Õnneks keegi viga ei saanud. Seni veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles