Repliik: Pole reporterit, pole uudist

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kiiler
Gert Kiiler Foto: Elmo Riig / Sakala

Teise jõulupüha õhtune «Aktuaalne kaamera» näitas ilmekalt, mida tähendab, et Viljandis pole Eesti Televisiooni korrespondenti.

Uudistesaates räägiti, kuidas tormiga tungis Haap­salu promenaadile vesi, ehkki sealne linnapea nimetas seda pigem turismiatraktsiooniks, mis tavaliste haapsallaste elu ei mõjutanud.

Uudislõik oli ka Pärnust, kus merevesi oli samuti tõusnud tavapärasest kõrgemale, kuigi mitte üle kriitilise piiri. Seda oleme tänavu kuulnud ka mitu korda varem.

Et kogu Viljandi ning osa maakondagi oli kolm tundi elektrita ning välja lülitus koguni keskküte, ei pälvinud rohkem tähelepanu kui mõni vaevumärgatav rida üldises ülevaates — ometi puudutas see tormikahju otseselt väga paljusid.

Hea siiski, et rahvusringhäälingul on kohapeal raadioreporter. Tema andis hommikul operatiivselt eetrisse uudisnupu, kuidas Viljandi haigla eriolukorraga hakkama saab. On imelik, et teleuudised ei pidanud vajalikuks raadiotöötaja uudist kas või refereerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles