Annetusi saab teha ka teistes poodides

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lastele jõulurõõmu pakkuda soovivad inimesed saavad kingituse või annetuse teha ka Maxima ja Selveri kauplustes, mille heategevuskampaaniad kestavad aasta lõpuni.

Kõigis Maxima kauplustes on üles pandud Inglipuu, mille abil kutsutakse inimesi tegema jõulukingitusi puudust kannatavatele lastele. Heategevusprojekti teeb Maxima koos Päästearmeega.

Inglipuu otsas rippuvatele kaunistustele on kirjutatud abi vajavate laste nimed ja kingisoovid ning inimesed saavad teha nendele lastele kas ostetud või isemeisterdatud kingitusi. Igal inglipuul on 20—25 lapse andmed, ühtekokku kogutakse 64 Maxima kaupluses kingitusi 1280 lapsele.

Osaühingu Maxima Eesti avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul on Viljandi Tallinna tänava Maxima kaupluses kingituse saanud juba 20 last ja Vaksali tänava kauplusesse on seni jäetud neli kingipakki. Kingitusi kogutakse 26. detsembrini.

Männimäe Selveris kestab 4. jaanuarini heategevuskampaania «Koos on kergem», mille käigus korjatakse annetusi Eesti haiglate lasteosakondade abistamiseks.

Kampaania perioodil annetab Selver igalt ostult väikse summa heategevuseks. Samal ajal on kõigis Selverites korjanduskastid ning kassade juures müügil heategevusšokolaadid.

Viljandi haigla soovib kampaania käigus kogutava raha eest osta soojendusmadratsi enne- ja õigeaegsete vastsündinute hooldamiseks ning ravitoeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles