TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpall. Kolmapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumisel alistas Aken ja Uks 73:64 Kultuuriakadeemia.

Laupäeval ja pühapäeval peeti maakonna turniiril üheksa mängu, mis lõppesid järgmiselt: Anttila ja Männimäe Külalistemaja — 61:79, Suure-Jaani ja Abja/Nuia — 70:77, Pärsti ja Kärstna — 58:61, AP Mets ja Hansa Ilutulestikud — 82:44, Männimäe Külalistemaja ja AP Mets — 70:103, Tarvastu / Viiratsi LT ja Suure-Jaani — 67:60, Spordikool ja Paistu — 91:68, Abja/Nuia ning Aken ja Uks — 93:58 ning Kultuuriakadeemia ja Hansa Ilutulestikud — 55:73.

Võrkpall. Viljandi spordikooli naiskond sai nädalavahetusel Võrus peetud Eesti U16 karikavõistlustel Võru järel ja Pärnu võrkpalliklubi ees teise koha. Sama vanuseklassi noormeeste finaalturniiril teenis Viljandi spordikooli meeskond Tallinna klubi Täht ja Hiiumaa järel kolmanda koha.

Käsipall. Põlvas mängitud Eesti noormeeste miniliiga turniiril said spordikooli 2002. aastal sündinud noormehed esikoha, aasta nooremate mängijate turniiril olid viljandlased teised.

Laskmine. Viljandi laskurklubi esimene naiskond, millesse kuulusid Anne-Liis Borgmann, Janika Brauer ja Kairi Heinsoo, pälvis Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel õhkpüstoli laskmises kuldmedali.
Samas peetud Eesti karikavõistlustel tuli Anne-Liis Bormann naiste 40 lasuga õhkpüstoli harjutuses teiseks.

Male. Pühapäeval Pilistveres peetud Kõo valla jõuluturniiril tuli 59 mängija seas võitjaks Aleksander Volodin. Teine oli Sander Kukk ja kolmas Tarvo Seeman.

Lauatennis. Pühapäeval Tartu karikasarja teisel etapil oli Rivo Saaremäe teine ja Kert Villems neljas.
Laupäeval peetud Suure-Jaani karikasarja osavõistluse võitis Andres Hõrak.

Saalihoki. Viljandi Metalli saalihokimeeskond sai pühapäeval maagümnaasiumi spordisaalis Eesti meistrivõistluste teise liiga mängus 11:2 võidu Tapa esinduse üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles