FC Flora ootab Viljandi Tuleviku kerkimist meistriliigasse

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora spordi­direktor Mart Poom
FC Flora spordi­direktor Mart Poom Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Intervjuus «Sakalale» kinnitas FC Flora spordi­direktor Mart Poom, et Viljandisse oodatakse kohalikel meestel põhinevat meistriliiga klubi, nagu on Paides ja Kuressaares. 

Mart Poom, näen teie seljas FC Nõmme Unitedi särki, miks?

Teatavasti olen Eesti koondise väravavahtide treener ja FC Flora spordidirektor, ent lisaks juhin Nõmmel omanimelist jalgpallikooli ja jalgpalliklubi FC Nõmme United.

Seda on päris palju.

Jah, praegu on mul tegemist isegi rohkem kui tippjalgpallurina.

Millised plaanid on Flora süsteemil Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonnaga?

Praegu mängib Viljandi Tulevik Eesti meistrivõistluste teises liigas. Noorel võistkonnal ei õnnestunud tänavu esiliigasse jõuda, ehk läheb järgmisel aastal paremini. Loodame, et ta tõuseb võimalikult kiiresti meistriliigasse, siis lõpetaks FC Viljandi eksisteerimise.

Tahame, et Viljandi Tulevik saaks nii nagu Paide ja Kuressaare meeskond majanduslikult ja sportlikult ise hakkama, mängijate enamik oleks siinsete juurtega ning klubi elaks ja treeniks Viljandis. See looks eelduse, et kohalikel tekiks klubi vastu suurem huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles