Kutsekooli õppurid püüavad meistri tiitlit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme peetakse Tallinnas «Teeviida» messi ajal Eesti Näituste messikeskuses kolmandat aastat üleriigilist kutsemeistrivõistlust «Noor meister 2011».

Noored kutseõppurid võtavad mõõtu mehhatroonikas, infotehnoloogias, graafilises disainis, puhastusteeninduses ja maastikuehituses ning juuksuri, elektriku, elektrooniku, plaatija, ehitusviimistleja, floristi ja rätsepa erialal.

Võistlustel on oma esindusega väljas ka Viljandi ühendatud kutsekeskkool. Plaatijate hulgas paneb end proovile puit- ja kiviehitiste restauraatori eriala teise kursuse õpilane Lilli Sepp, kelle juhendaja on Kait Aidnik.

Maalrite arvestuses võistleb ehitusviimistleja suuna kolmanda kursuse õpilane Marina Buralkova. Teda juhendab Rein Kalda.

Teistele infotehnoloogidele pakuvad konkurentsi arvutiteeninduse neljanda aasta õppurid Hendrik Hein­soo ja Allan Kipper, kelle juhendaja on Ott Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles