Hasartmängumaksu nõukogu jagas toetusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Hasartmängumaksu nõukogu andis novembris toetust kuuele Viljandimaa ettevõtmisele.


Hasartmängumaksu nõukogu (HMN) jagas novembris kultuuri-, spordi-, haridus- ja sotsiaalvaldkonna väikeprojektide toetuseks 127 000 eurot. Esitati 183 taotlust, millest täielikult või osaliselt rahuldati 82.

Kultuuriprojekte esitati 56, rahastuse sai 24; sporditaotlusi oli 47, rahastati 21; haridusprojekte oli 52, rahastati 19 ja sotsiaalvaldkonnas oli 28 taotlust, millest toetuse sai 18.

Nõukogu liikme Kaia Iva sõnul esitati Viljandimaalt sellesse taotlusvooru 12 taotlust: seitse haridus-, neli kultuuri- ja üks sotsiaalvaldkonnast, spordivaldkonnast taotlusi ei olnud. Toetuse said kuus taotlust kogusummas 3210 eurot.

Toetuse said
• Kõo vallavalitsus — «Meie memmed said tantsides 25aastaseks» — 200 eurot
• Viljandi linnaraamatukogu — «Pisipõnni pooltund» — 400 eurot
• Viljandi linnaraamatukogu — «Perehommikud. Eesti metsloomad» — 170 eurot
• MTÜ Viljandi Vanamuusika Festivali — laager-festival «Koolijazz=Jazzikool» — 1300 eurot
• Jakobsoni gümnaasium — osalemine rahvusvahelises noorteprojektis «Intershow» — 500 eurot
• Viljandi ühendatud kutsekeskkool — Jüri Sammuli nimeline kutsekoolide müürseppade kutsevõistlus «Jõulukellu 2011» — 640 eurot

Täpsem info tehtud otsuste kohta on kättesaadav HMNi kodulehel http://hmn.riik.ee tulemuste leheküljel ning vastava valdkonna ministeeriumi kodulehel.
30. novembriks esitatud taotlused vaadatakse läbi 19. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles