Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Laupäeval peetud maakonna meistrivõistlustel võitis naisüksikmängu Getter Põru, meestest teenis esikoha Rivo Saaremäe. Mõlemad noormängijad said maakonna meistrivõistlustel esikoha ka paarismängus.

Pühapäeval mängitud Sakala karikasarja kolmanda osavõistluse finaalis alistas Oleg Kartuzov 4:1 Rivo Saaremäe. Parim naismängija oli Olga Kartuzova.

Korvpall. Laupäeval ja pühapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiste tulemustega: Männimäe Külalistemaja ja Suure-Jaani 44:54, Anttila ja Spordikool 66:58, Kord Nädalas / EE SK ja Kärstna 62:59, Pärsti ja Kord Nädalas / EE SK 69:49, Männimäe Külalistemaja ja Paistu 70:47, Anttila ja Hansa Ilutulestikud 80:72, Abja/Nuia ja Kärstna 68:49.

Maadlus. Tuleviku maadlusklubi sportlane Sten Orav saavutas rahvusvahelisel vabamaadluse turniiril «Helsinki Open» kadettide turniiril kehakaalus alla 50 kilo teise koha.
Kevin Ervald pälvis Põltsamaal peetud Eesti õpilaste vabamaadluse meistrivõistlustel kaalus alla 35 kilo esikoha. Võistkondlikus arvestuses teenis võidu Viljandi spordikool.

Käsipall. Viljandi käsipallimeeskond kaotas Eesti karikavõistluste poolfinaali teises kohtumises 26:28 Viimsi HC / Tööriistamarketile. Viljandi meeskonnale on tänavune karikaturniir lõppenud.
Nädalavahetusel Tapal peetud Eesti noorte C-klassi karikavõistlustel saavutas Viljandi spordikooli meeskond üheksa võistkonna konkurentsis kolmanda koha.

Sõudmine. Laupäeval alanud Eesti sisesõudmise sarivõistluse avaetapil olid Viljandimaa sportlastest edukamad B-klassi tüdrukud Erli Mat ja Krete Koovit, kes teenisid kaksikvõidu, meestest oli Kaspar Taimsoo Tõnu Endreksoni ja Allar Raja järel kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles