Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Laupäeval peeti Haapsalus Eesti lauatennise liidu grand prix’ sarja kuuluvad Albert Kanepi mälestusvõistlused. Rivo Saaremäe sai seal meesüksikmängus teise koha ja Getter Põru oli naisjuunioride konkurentsis neljas. Päev hiljem sealsamas mängitud Eesti laste suure auhinnasarja osavõistlusel sai Rainer Valo klassis P13 teise koha.

Saalihoki. Eesti meistrivõistluste teise liiga hooaega alustanud Viljandi Metalli meeskond võitis avakohtumises 6:5 Tartu Saalihokiklubi.
Eesti noorte U15 meist­rivõistlustel kaasamängiv Viljandi Metall pidi möödunud nädalal alanud turniiril vastu võtma kaks kaotust: 0:12 jäi ta alla EMÜ ja 2:9 Valga võistkonnale.

Laskmine. Epp Mauring teenis Eesti noorte B-klassi õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel kaks kulda ja pronksi. Teise koha sai Pille-Riin Borgmann ja kolmanda Sander Sarapuu.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna korvpalli meistrivõistlustel peetud kohtumised andsid järgmised tulemused: Paistu ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia — 59:53, AP Mets ja Anttila — 66:56, Männimäe Külalistemaja ja Pärsti — 93:31, Kord Nädalas / EE SK ning Aken ja Uks — 79:58, Anttila ja Paistu — 96:58, Mõisaküla ja Suure-Jaani — 56:74, Tarvastu / Viiratsi LT ja Abja/Nuia — 69:63, Aken ja Uks ning Tarvastu / Viiratsi LT — 50:77, Kärstna ja Männimäe Külalistema­ja — 46:67, Mõisaküla ja AP Mets — 71:90 ning Suure-Jaani ja Hansa Ilutulestikud — 73:58.

Käsipall. Laupäeval Viljandis peetud Eesti meistrivõistluste esiliiga kohtumises pidi Viljandi spordikooli meeskond tunnistama Põlva Mesikäpa esinduse 35:32 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles