Vangla krundile tuleb Rimi hüpermarket

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

EfTEN Kinnisvarafond hakkab Viljandi kesklinna rajama 5 miljoni euro mahus kaubanduskeskust, mille ankurüürnikuks saab Rimi hüpermarket.


EfTEN Capitali ja aktsiaseltsi RIMI Eesti Food ühise teate kohaselt valmib tuleva aasta oktoobri lõpuks endise Viljandi noortevangla territooriumile 7000 ruutmeetri suurune kaubanduskeskus.

EfTEN Capitali juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul saab uues keskuses olema 5300 ruutmeetrit üüritavat pinda, mis jaguneb paarikümne üürniku vahel. «Rimi hüpermarketist saab uue keskuse magnet. Lisaks näeme üürnike seas spordikaupade ja elektroonikamüüjaid, mõnda toitlustuskohta, apteeki ning muid teenusepakkujaid, kes Viljandis kaubavalikut ja vaba aja veetmise võimalusi mitmekesistavad,» sõnas Arakas.

Keskuse nime võistlus kuulutatakse välja lähiajal. Keskuse arhitektiks valisid Viljandi linnavalitsus ja EfTEN Kinnisvarafond ühise konkursi kaudu Arhitektuuribüroo Muru ja Pere arhitekti Urmas Muru. Hoone ehituse peatöövõtja on Saaremaa ehitusettevõte , aktsiaselts Tesman, kes kaasab allhanke korras kohalikke koostööpartnereid.

Rimi tegevjuht Anders Lorentzson avaldas heameelt, et Rimil on võimalus Viljandis laieneda. «Viljandlaste vastuvõtt on seni olnud väga hea ning usume, et hea klienditeeninduse ja veelgi suurema valikuga Rimi on Viljandisse oodatud,» lisas Lorentzson. Tegevjuhi hinnangul saab uue Rimi avamisega tööd ligi 70 kohalikku elanikku ning konkurentsi tihenemisest võidab kindlasti tarbija.

Lorentzson pidas oluliseks märkida, et praegu väga edukalt Centrumis tegutsev Rimi supermarket jääb samuti Viljandi kliente rõõmustama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles