Maavanema töövari tuli Tarvastu koolist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanem Lembit Kruuse
Viljandi maavanem Lembit Kruuse Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänasel üle-eestilisel töövarjupäeval jälgib Viljandi maavanema Lembit Kruuse käike ja tegemisi Tarvastu gümnaasiumi XI klassi õpilane Margit Külaots.


«Mõtlesin, et kuhu võiks sel aastal töövarjuks minna. Eelmisel aastal olin vallavanema varjuks, kuid nüüd soovisin näha suuremat pilti. See tõigi maavalitsusse ja maavanema juurde. Olen rõõmus, et see võimalus teoks sai,» kõneles Margit Külaots.

17. novembril leiab aset 16. üle-eestiline töövarjupäev, millega tutvustatakse noortele eri ameti pidajate argipäeva. Töövari on vanemate klasside õpilane, kes veedab päeva ühe töötaja kõrval tema varjuna.

Üle-eestiline töövarjupäev on olnud populaarne ja edukas ettevõtmine, igal aastal on selles osalenud umbes 2000 ettevõtjat, spetsialisti ja juhti. Paljud neist on aasta aasta järel võtnud endale töövarju, sest nad on leidnud, et see annab neile hea võimaluse oma tegevusvaldkonda tutvustada ja noorte seas populariseerida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles