Ratsutaja Gunnar Klettenberg võttis viienda koha punktid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel osalesid takistussõitjad Poolas Kesk-Euroopa liiga eelviimasel maailmakarikavõistluste etapil. Eestlastest sai parima tulemuse Gunnar Klettenberg hobusega Ulrike R.

Maailmakarikavõistluste etapi põhisõidu kuni 160 sentimeetri kõrguste takistustega raja läbis vigadeta kuus võistluspaari, kellest kolm kuulusid Kesk-Euroopa liigasse. Peale karikavõistluste punktide ka Rolex Rankingu punkte andnud sõidu üldvõit läks BB Casablancaga sõitnud šveitslasele Niklaus Rutschile.

Liiga etapi võidupunktid kogus Ukrainat esindav neljandana lõpetanud Björn Nagel hobusega Quickdiamond. Järgmised kohad hõivasid tšehh Josef Kincl Cascariga ja venelane Vladimir Tuganov Carviniga.

Parima eestlasena lõpetas sõidu Gunnar Klettenberg hobusega Ulrike R. Olles kogunud neli karistuspunkti, sai ta 13. koha. Kesk-Euroopa liiga arvestuses andis viies koht 12 punkti. Klettenberg tõusis sellega esialgsetel andmetel liiga liidriks.

Võistluspäeva põhisõidule eelnenud 135 sentimeetri kõrguste takistustega parkuuris jõudsid puhta sõiduga

auhinnakohtadele Rein Pill ja Carrera Z, kellele fikseeriti 11. koht, ning Gunnar Klettenberg ja Winston, kes lõpetasid 16. positsioonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles