Maavanem tänab noorte laulu- ja tantsupeo Viljandimaa vedajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa rahvatantsijad
Viljandimaa rahvatantsijad Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kolmapäeval, 16. novembril teeb Viljandi maavanem Lembit Kruuse Kõpu mõisas Viljandimaad esindanud XI noorte laulu- ja tantsupeo «Maa ja ilm» kollektiivijuhtide tänuvastuvõtu, kuhu ta on kutsunud 96 külalist.

Tänuvastuvõtul avaldatakse tunnustust neile inimestele, kelle energia ja armastusega tehtud töö on toonud palju rõõmu ning au.

«Eesmärk oli kokku kutsuda ja tänada maakonnale olulise kultuurivaldkonnaga tegelejaid. Nende tublide inimeste abiga sündisid ülevad hetked, mida suvel koos peol osaledes kogesime,» ütles maavanem Lembit Kruuse.

Tänuvastuvõtu korraldaja, maavalitsuse kultuuri peaspetsialist Kati Grauberg-Longhursti sõnul on tähtis inimesi märgata ja neid tänada. «Nüüd korra veel kokku saada ja olnule tagasi vaadata on hea. Oskame möödunust õppida, olla tänulikud. Samuti liigume plaanidega edasi, koostöös sünnivad juba uued ideed ja mõtted.»

Kõikide maakondade tänuüritustel on oma tervituse lausunud Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee, keda oodatakse ka viljandimaalaste vastuvõtule.

Maavanema tänuüritus on kevadel värskenduskuuri läbinud Kõpu mõisas, et pöörata tähelepanu meie maakonda rikastavale auväärsele hoonele, kus asub kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles