Kultuurimaja juht lahkus ametist

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala reedeni Viljandi kultuurimaja juhtinud Tiit Kalmet lahkus omal soovil ning plaanib jätkata ettevõtjana.
Eelmise nädala reedeni Viljandi kultuurimaja juhtinud Tiit Kalmet lahkus omal soovil ning plaanib jätkata ettevõtjana. Foto: Elmo Riig / Sakala

Munitsipaalasutus Viljandi Kultuurimaja on nädalapäevad tegutsenud ajutise direktori käe all. Senine juht Tiit Kalmet vabastati ametist tema enda avalduse peale eelmise nädala reedel.

«Lihtsalt. Aeg sai ümber,» vastas Kalmet küsimusele, miks ta otsustas ameti maha panna. Tegu polnud tema ütlemist mööda äkkotsusega: esimesed lahkumismõtted olid tal tekkinud juba tänavu kevadel.

Ka Viljandi linnapea Loit Kivistik kinnitas, et kultuurimaja senise juhataja taandumine ei tulnud ootamatult. Kivistiku jutu järgi andis Kalmet plaanist teada umbes kaks kuud tagasi. Meeri sõnul ei olnud aga kummalgi poolel asjaga kiiret ning seetõttu jõuti töölepingu lõpetamiseni alles nüüd. Nii Kivistik kui Kalmet kinnitasid, et lahku mindi sõbralikult.

Praegu juhib Viljandi kultuurimaja, mille alla kuulub ka Männimäe noortetuba, varem projektijuhina töötanud Karita Tilk. Direktoriametisse jääb ta veel vähemalt paariks kuuks.

«Uue juhataja leidmiseks loodame konkursi välja kuulutada aastavahetuse paiku,» rääkis Loit Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles