Käsipallurid võitsid Põlvat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika viskas Tapa väravasse üheksa palli.
Kristo Voika viskas Tapa väravasse üheksa palli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond teenis kolmapäeval Eesti meistrivõistlustel kolmanda võidu, kui alistas võõral väljakul 29:28 Põlva.
 


Põlva Mesikäpa hallis meistriliiga põhiturniiri esimeses ringis kohtunud Viljandi HC ja liiga uustulnuka Põlva vastasseisu avapoolaeg lõppes viljandlaste 13:10 edunubritega.

Võitjate poolelt olid seekord suurimad väravakütid Kristo Voika 11 ning Ott Varik ja Robert Lõpp kuue tabamusega, võõrustajatest oli pidurdamatus hoos Ardo Puna, kelle kontole kogunes 15 tabamust.

Kolmapäeval peetud teises meistriliiga mängus olid vastamisi kaks «suurt», HC Kehra ja Põlva Serviti. Kehra spordihoones peetud vastasseis lõppes 26:26 viigiga.

Viljandi käsipallimeeskond on meistriliiga põhiturniiri esimeses ringis pidanud viis kohtumist, võitnud kolm ja kaotanud kaks. Ringi viimase kohtumise peavad viljandlased 9. novembril Viljandi spordihoones HC Kehraga.
 

Meistriliiga turniiritabelit näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles