Kehvasti kukkunuid on õnneks vähe

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe sõidutee
Libe sõidutee Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba teist päeva valitsev jäide hoiab paljusid teed ja tänavad endiselt ohtlikult libedad, kuid raskeid kukkumisi haigla teatel olnud pole.


Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Küllike Heide ütles, et täna hommikul oli libedal kukkumise tõttu meedikute abi vajanud kaks naist.



Eile kukkunud 83-aastane naine otsustas kiirabi kutsuda täna. Ta oli põrutada saanud ning lubati pärast ülevaatust kodusele ravile. Sama oli juhtunud 57-aastane naisega, kes samuti jätkab paranemist kodus.



Eile oli kukkumise tõttu haiglasse pöördunud üks inimene.



Liikluses hoiatas maanteeinfokeskus täna väga libedate kõrvalteede eest. BNS vahendas keskuse manitsust, et autojuhid peaksid libedatõrjest hoolimata arvestama piirkonniti väga raskete teeoludega, eriti ettevaatlik tuleks olla kõrvalteedel.



Hommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremad tugimaanteed alustatud hooldetöödest soolamärjad, kuid kohati veel lörtsised ning Võru, Põlva, Valga, Viljandi, Tartu, Jõgeva ja Pärnu maakonnas ka libedad.



«Libedad on samuti kõrvalmaanteed, kus sõitmisel tuleks olla äärmiselt hoolas nii kiiruse kui pikivahe valikul,» rõhutas maanteeinfokeskus.



Paremad olid teeolud põhimaanteedel Saare- ja Hiiumaal, kus teekatted olid valdavalt vihmamärjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles