Turvafirma nõuab valesti parkinud töötajalt aru

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valesti parkinud G4S töötaja peab oma teo kohta aru andma.
Valesti parkinud G4S töötaja peab oma teo kohta aru andma. Foto: Erakogu

«Sakala» toimetusele saadeti fotod, kus on näha Viljandis Leola keskuse ees valesti parkiv G4S turvafirma auto. Sõiduk pargib piltidel vahetult vöötraja ees, piirates teed ületavate jalakäijate ja möödasõitvate autojuhtide vaatevälja.

G4S kommunikatsioonijuht Julia Garanža tõdes, et tegu on kahetsusväärse juhtumiga. Fotodele on jäädvustatud tema ütlemist mööda kullerteenuse osakonna auto, mille juht üritas poeuksele võimalikult lähedale parkides tõenäoliselt aega kokku hoida.

«See loomulikult ei vabanda juhtunut,» rõhutas Garanža. Ta lausus, et G4S Eesti ei kiida heaks töötajate lohakust liikluses. «Kõiki selliseid juhtumeid uuritakse ning süüdlased kannavad vastutust.»

Kommunikatsioonijuhi sõnul viibib valesti parkinud töötaja parajasti puhkusel, aga kui ta tööle naaseb, tuleb tal oma teo kohta aru anda. Viljandi elanike ees palus kommunikatsioonijuht vabandust.

«Palun viljandlastelt meie töötaja liikluslohakuse pärast vabandust ning tänan pildi autorit, kes pidas oluliseks sekkuda ja tuua välja meie inimese liikluseksimus,» ütles Julia Garanža.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles