Maavalitsus ootab noorsootöö preemia kandidaate

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavalitsus ootab 21. oktoobrini kandidaate, kellele määrata noorsootöö preemia, mida tänavu antakse välja viies kategoorias: pikaajaline panus noorsootöösse, aasta koostöö, aasta tegu, aasta noorsootöötaja ja aasta noor.


Noorsootöö valdkonna tegijate tunnustamisega tõstetakse esile noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid algatusi, millel on suur mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Korra kohaselt võib isik esitada ka iseennast, kuid sellisel juhul tuleb tal taotlusvormile lisada soovituskiri kolmandalt isikult.

Kandidaatide esitamiseks tuleb täita vorm, mis on saadaval kodulehel ning saata see 21. oktoobriks postiga Viljandi maavalitsusele (Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi; märgusõna «Noorsootöötajate riiklik tunnustamine») või elektrooniliselt e-posti aadressil riina.tootsi@viljandimaa.ee.

Maavalitsuse komisjon valib igas kategoorias välja ühe kandidaadi maakondlikuks tunnustamiseks ning esimese kolme kategooria puhul (pikaajaline panus noorsootöösse, aasta koostöö, aasta tegu) teeb ettepaneku riiklikuks tunnustamiseks Eesti noorsootöö keskusele.

Kõnealuse korra kohaselt avalikustatakse riiklikult tunnustatud isikute nimekiri detsembrikuus iga-aastasel üle-eestilisel noorsootöö valdkonna tunnustusüritusel. Maakondlikult tunnustatud isikud avalikustatakse detsembris maakondlikul tunnustusüritusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles