Viljandi lõvid korrastasid heateopäeval linna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Kaks Viljandi linnas tegutsevat Lions-klubi Fellin ja Ellips ühendasid 8. oktoobril Eesti Lions-liikumise heateopäevaks kuulutatud ettevõtmiseks jõud ning kutsusid kaasa sõbrad ja pereliikmed, et anda ühine panus kodulinna heakorda.


Klubide liikmed puhastasid võsast lossimägede veert Hariduse tänava lõpus, endise rolleriraja ääres ning korjasid kokku Teisel Kirsimäel maha niidetud oksad.

Mõlema klubi presidendid Sirje Peterson Ellipsist ja Jaanus Heile Fellinist selgitasid, et kohavalik oli tingitud sellest, et nimetatud alal pole Viljandil ühegi heakorrafirmaga hoodluslepingut. Linnavalitsuse haljastusarhitekt Inga Nõmmik, kes ka ise talgutel kaasa lõi, kinnitas, et nimetatud alal pole linnal praegu tõepoolest hoolduslepingut.

Osaühingu Kesklinna Pargid tööliste mahatrimmerdatud võsa kokkukogumine võttis ligemale 40 talgulisel paar tundi, veidi enam kulus aega oksarisu põletamisele. Heateopäeval osalejad toimetasid õigesse kohta ka prügikotid, mille mõtlematud kaaslinlased olid võsa alla sokutanud.

Eesti eri paigus korraldasid Lions-klubid heateopäevaks kuulututatud 8. oktoobril 40 samasugust ettevõtmist, millel korrastati kodukanti, abistati hädasolijaid või korraldati tuluüritusi.

Lions Club Viljandi Ellips on tegutsenud kümme aastat, tema noorem sõsar Viljandi LC Fellini asutati poolteist aastat tagasi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles